PannonCo-Chemical Kft.Bemutatkozás

A PannonCo-Chemical Kft. több mint tíz éve igyekszik megkönnyíteni tevékenységével, szolgáltatásával a vegyipari cégek munkáját. Ennek részeként foglalkozunk elfekvő, lassan forgó, vagy feleslegessé vált készletek értékesítésével illetve segítséget nyújtunk alapanyag beszerzésben, új vagy alternatív források felkutatásában.

Elfekvő anyagok forgalmazása:

 A vegyipar számos területéről érkeznek felajánlások weboldalunkra, alapanyag és késztermékgyártóktól egyaránt, melyek széles kőrben hasznosíthatók az iparág többi résztvevője számára.

Az aktuális menüpontban bármikor megtekintheti vagy letöltheti folyamatosan frissülő listánkat. Ha feliratkozik hírlevelünkre, akkor havonta, közvetlenül is értesülhet az új felajánlásokról.

Amennyiben Önnek is gondot okoznak a termékváltásból, kifuttatásból vagy egyéb gyártási folyamatban történt változásból eredően feleslegessé váló, de még más számára értékes alapanyagok, akkor ezek felajánlására is biztosítunk lehetőséget. Ezáltal az ön cége csökkentheti a raktározási és megsemmisítési költségeit, mi pedig igyekszünk a legjobb ajánlatot megtalálni a készletére.

Felajánlhatja számunkra:

  • elfekvő, inkurrens készleteit

  • hordós, zsákos originál, valamint átcsomagolt tételeit

  • lassan mozgó, vagy bennragadt raktárkészleteit

  • alapanyagait / laborvegyszereit/ csomagolóanyagait/kiegészítő anyagait

  • specifikációtól eltérő sarzsait.

További információért a kapcsolatok menüpont alatt megtalálják az elérhetőségeinket.
Amennyiben alapanyagot szeretne felajánlani, ezt megteheti emailben vagy a felajánlás menüpont alatt a felajánlási űrlap használatával.

Szolgáltatásaink részletes feltételeit a "Feltételek eladás esetén"; és "Feltételek vásárlás esetén" c. dokumentumokban találja.