Pannonco-Chemical Kft.JOGI NYILATKOZAT


A www.pannonco-chemical.hu oldalainak megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg weboldalunkat!

Információk

A Pannonco-Chemical Kft. minden észszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a honlapon közölt minden információ pontos legyen a feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a PannonCo-Chemical Kft. sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen portálon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a portált vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A PannonCo-Chemical Kft. nem vállal felelősséget a portálon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.

A személyes adatok védelme

A PannonCo-Chemical Kft. bármely - a portál használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel.
A Pannonco-Chemical Kft. az Ön által megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:

  •  piackutatás, piaci elemzés,
  • látogatottsági statisztikák összeállítása,
  • tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról,
  • tájékoztatás nyújtása különböző akciókról.

A PannonCo-Chemical Kft. - a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a PannonCo-Chemical Kft.-vel fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó - valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést.
A Pannonco-Chemical Kft. az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.
Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a pannonco-chemical honlapról más cégek és egyéb szervezetek Web-oldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a PannonCo-Chemical Kft. nem vállal felelősséget. Ezen Web-oldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

Szerzői jog

A pannonco-chemical honlap, az azokon található szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a PannonCo-Chemical Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

A pannonco-chemical oldalon használt képek a FreeDigitalPhotos.net hozzájárulásával kerültek felhasználásra.